Over Ons

Wij presenteren met trots de helden van de lokale versmarkten in Amsterdam die zich hebben aangesloten bij dit initiatief:

Olives & More

Wij ontdekten heerlijke olijven in allerlei landen, maar terug in Amsterdam, konden we ze nauwelijks vinden. Daarom importeren we ze nu zelf. Kom proeven in de winkel, op de markt of bestel onze producten online. Ook zijn onze olijven en olijfolie te vinden in (top)restaurants en delicatessenzaken in Nederland en België.

BBROOD

Bij BBROOD maken we graag de aarde een beetje beter. Duurzaamheid is een van onze speerpunten maar… Niet alleen de aarde zelf, ook de mensen. Van Amsterdam tot Afrika, het liefst voeden we de hele wereld met desembrood. Omdat dit beter is voor het lichaam, voedzamer en gezonder.

Lindenhoff

Thuis aan tafel, als in restaurant. Dat kan met de ingrediënten van Lindenhoff. Ontdek de mooiste stukken vlees van oorspronkelijke rassen zoals de Gasconne runderen van de eigen boerderij, wild & gevogelte, rauwmelkse kazen, groenten uit de volle grond, verse vis en de verrukkelijkste delicatessen van olijfolie tot vers afgebakken brood. Bij Lindenhoff bestel je alles voor een boerenontbijt, uitgebreide lunch, ontspannen borrel en een onvergetelijk diner.

The Nuthouse

In 2005 hebben wij ons bedrijf opgericht. Gek op noten en verliefd op het ambachtelijk van deze branche, zijn we begonnen. Het zoeken naar mooie noten en zuidvruchten van de beste kwaliteit en smaak is altijd een drijfveer voor ons. Het perfect gebrande nootje is nog steeds een geluksmoment. De smaak van een nieuwe oogst is altijd spannend. Iedere dag gaan we weer met dezelfde passie aan de gang om voor onze klanten de lekkerste noten en zuidvruchten te branden en te verpakken..

Pieman

Wij zijn Tara Brink en Hindrik Boonstra, de trotse eigenaren van Pieman Bakery. Komende uit een echte ondernemersfamilie met een passie voor Food weten wij als geen ander hoe je de lekkerste homemade Pies kunt bakken. In onze moderne bakkerij in Hoorn bereiden we onze Pies dagelijks op ambachtelijke wijze volgens ons familierecept. Alle heerlijke smaakcombinaties (de vullingen van de Pies) zijn met liefde door onszelf ontwikkeld en geïnspireerd door mooie reizen die wij rond de wereld hebben gemaakt. Uiteraard maken we alleen gebruik van pure, verse ingrediënten. En dat proef je!

Dave's Koffie Branderij

Dave’s Koffiebranderij is een microbranderij die begonnen is vanuit de liefde voor lekkere eerlijke vers gebrande koffie. Naast koffiebonen verkopen we ook thee en chocolade.

We proberen de koffiebonen zoveel mogelijk transparant in te kopen. Wij willen weten wie de koffieboer of coöperatie is, hoe de koffiebonen verbouwd worden en de stappen die de koffiebonen afleggen tot in onze branderij. Waar mogelijk geven we aan welk percentage van de inkoopprijs betaald wordt aan de boer. Minimaal willen we Fairtrade koffie inkopen, vaak is het meer dan Fairtrade.

Dave’s Koffiebranderij is een microbranderij die begonnen is vanuit de liefde voor lekkere eerlijke vers gebrande koffie. Naast koffiebonen verkopen we ook thee en chocolade.

Ellekes Keuken

Wij zijn gespecialiseerd in het ambachtelijk produceren van kant en klaar maaltijden van hoge kwaliteit.

Vol passie en gebruikmakend van pure streekproducten hebben wij recepturen ontwikkeld met respect voor dier en milieu.

Wij werken uitsluitend met verse producten, indien mogelijk seizoensgebonden, die op een duurzame en eerlijke manier verkregen worden zoals onder andere het kwaliteitsvlees van Limousin runderen.

Vino Linea Directa

Vino Linea Directa importeert voornamelijk uit de meest prestigieuze Italiaanse wijnstreek: Piemonte. Al vele jaren is hij regelmatig in dat gebied op bezoek om zeker te stellen dat zijn ‘vaste aanbod’ aan de hoogste eisen blijft voldoen en om nieuwe ontdekkingen te doen. Coos: “Onze gesprekken en proeverijen met lokale wijnkenners en tijdens evenementen en de zuiderMRKT zijn daarbij van grote waarde gebleken. Wij zijn er trots onze wijnkeus uit het onder andere het mooie Piemonte te kunnen aanbieden.